vastgoedfotografie

Jouw bedrijfspand aantrekkelijk in beeld

Een consistente kwaliteit, het eenvoudig online kunnen plannen van een afspraak en onze next day delivery vormen de basis.
Maar het echte verschil maken onze persoonlijke fotografen, onze 'local heroes' uit jouw regio.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over
onze vastgoedfotografie
Ik wil een foto laten bewerken, kan dat?

Ja, wij kunnen de foto voor je bewerken. Kentekens (let op; hier zijn kosten aan verbonden), gezichten of de kleurtoon van de foto kunnen wij aanpassen of verwijderen. Wanneer een bewerking niet mogelijk is, zullen onze productspecialisten dit aan je doorgeven. 

Maken jullie een minimum/maximum aantal foto’s?

De fotograaf zal op locatie bepalen hoeveel foto’s er nodig zijn om het pand goed in beeld te brengen. Het is namelijk voor iedere situatie verschillend hoeveel foto's er nodig zijn. Dit wordt bepaald door omvang, het aantal ruimtes en de indeling van deze ruimtes. 

Maken jullie buiten foto’s bij regen of sneeuw?

Nee, wij maken geen buiten foto’s bij acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw. Als de vastgoedfotograaf ter plaatse is en er valt op dat moment regen of sneeuw uit de lucht, zullen de buiten foto’s niet worden gemaakt. Onze fotografen zullen op locatie een nieuwe afspraak inplannen met de bewoners. Deze nieuwe afspraak is kosteloos.

Sneeuw of regen wat er al ligt, bijvoorbeeld van de dag ervoor, wordt gewoon gefotografeerd. Zibber heeft standaard blauwe lucht-garantie, dus de buitenbeelden hoeven zeker niet te lijden onder het winterse weer.  Indien er later toch andere buiten foto’s gewenst zijn, kan er worden gekozen voor losse buitenfotografie.

Binnenfoto's worden te allen tijde genomen en staan los van de neerslag buiten.

Hoelang duurt een fotografie afspraak?

De tijdsduur van een opdracht is afhankelijk van de grootte van het pand en de producten welke afgenomen zijn bij Zibber. Daarnaast is het erg belangrijk dat het bedrijfspand goed is voorbereid op de opname.  Onze checklist (pdf) kan je daarbij helpen. De duur dat een fotograaf op locatie is, is over het algemeen tussen de 1 en 3 uur.  

Hoe lang worden de foto’s bewaard?

De foto's worden 3 maanden door ons bewaard, hierna worden de foto's verwijderd van onze servers en zijn ze helaas niet meer bij ons op te vragen. 

Robert-Jan reckteck

Vertel over jouw uitdaging. Wij helpen je verder.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden. 

Wij reageren binnen 1 werkdag